Adverteer ook in de uitgaven van de Tong Tong Fair!

Wilt u adverteren in een massamedium zoals de programmakrant van de Tong Tong Fair, die in een oplage van 100.000 verschijnt? Wij bieden diverse mogelijkheden tot adverteren, ook in relatiemagazine De Sobat en beurscatalogus Boekoe Pienter. Daarnaast verhuren wij billboards op de Tong Tong Fair.

In de onderstaande tariefkaarten staan advertentietarieven, technische gegevens, planningen en gegevens over de distributie. De tariefkaarten openen als PDF in een nieuw venster. Meer informatie? Mail naar advertenties@tongtong.nl.

Billboards Tong Tong Fair 2016

Wij bieden 4 mogelijkheden tot  het plaatsen van billboards op de Tong Tong Fair.

  1. Buiten, naast de ingang aan de hekken. Deze plekken zijn alleen beschikbaar voor sponsors.
  2. Wandgroot (meerdere strekkende meters). Hiervoor maken wij graag offerte op maat, mede afhankelijk van de beschikbare ruimte.
  3. Op vierkante reclamezuilen van 2,75m hoog.
  4. Op driehoeksborden op borsthoogte. Op de meest strategische punten op de Tong Tong Fair staan driehoeksborden met op één zijde de plattegrond van het evenement. De twee andere zijden (billboards) kunnen voor advertentiedoeleinden worden gehuurd.

Meer informatie over billboards? Download hier de tariefkaart.

Festivalkrant van de Tong Tong Fair 2016 (oplage 100.000)

De festivalkrant ‘Pasarkrant’ van de Tong Tong Fair is een reisgids voor bezoekers van het evenement, met uitgebreide informatie over de de theaterprogramma’s van het Tong Tong Festival en nieuws over de Eetwijk, Grand Pasar en het Indonesië-Paviljoen.

Deze speciale uitgave heeft een oplage van 100.000 exemplaren; het is het enige echte massamedium voor liefhebbers van Indische, en ruimer gesproken Zuidoost-Aziatische cultuur, met veruit de grootste oplage in Nederland.  Tariefkaart Pasarkrant 2016

De Sobat 2016 (oplage min. 3.000)

De Sobat is het relatiemagazine van Stichting Tong Tong, de oudste Indische culturele instelling van Nederland. Tariefkaart De Sobat 2016.

Boekoe Pienter

In 2016 verschijnt de Boekoe Pienter, de beurscatalogus van de Tong Tong Fair,  als magazine. Met nieuws over de theaterprogramma’s, wetenswaardigheden over de Grand Pasar en het Indonesië-Paviljoen, culinaire berichten uit de Eetwijk en uiteraard met handige plattegronden en de veel bekeken lijsten ‘waar koop ik wat’ en ‘waar eet ik dat?’ Tariefkaart Boekoe Pienter 2016.

Meer informatie?

Mail naar advertenties@tongtong.nl.