Boek nu je busreis naar de 59e Tong Tong Fair

Zou het niet makkelijk zijn om dicht bij huis de bus te pakken naar de Tong Tong Fair om daar bij de ingang te worden afgezet? Voorpret in de bus en bepakt en bezakt weer terug met diezelfde bus? Het kan dit jaar. Event Travel laat vanaf 43 opstapplaatsen in heel Nederland bussen rijden. En het is vaak goedkoper dan de trein!

Dit zijn de opstapplaatsen
Alkmaar, Almelo, Amersfoort, Amsterdam (Amstel), Amsterdam (Sloterdijk), Apeldoorn, Arnhem, Assen, Barneveld, Bergen op Zoom, Breda, Capelle aan den IJssel, Den Bosch, Den Helder, Deventer, Dordrecht, Eindhoven, Enschede, Goes, Groningen, Haarlem, Harderwijk, Heerenveen, Heerlen, Hoogeveen, Kerkrade, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Meppel, Middelburg, Nijmegen, Oss, Roermond, Rotterdam, Sittard, Tilburg, Utrecht, Venlo, Waalwijk, Weert, Zaandam, Zwolle.

Meld je snel aan
De bussen gaan alléén rijden bij voldoende aanmeldingen. Dus hoe eerder je je inschrijft, hoe groter de kans dat de rit van jouw voorkeur doorgaat. Als je wacht tot last-minute, loop je het risico dat de bus vol is, of dat hij op de dag van je keuze niet vanuit jouw dichtstbijzijnde halte rijdt (omdat er onvoldoende aanmeldingen waren). Met hoe meer mensen je je tegelijk inschrijft, hoe groter de kans is dat de bus gaat rijden.

Met of zonder entreekaart
Je kunt ervoor kiezen je toegangskaartje tegelijk met de busrit aan te schaffen, maar dat hoeft niet. Je kunt ook  alleen de busreis boeken en gebruik maken van eerder gekochte kaarten, vrijkaarten of een Pasarpas.

Deze dagen zijn nog beschikbaar

Vrijdag 2 juni Zaterdag 3 juni Zondag 4 juni Maandag 5 juni

Wil je met een grote groep gaan, maar staat je woonplaats er niet bij? Via de bovenstaande boekingspagina’s kun je zelfs een eigen opstapplaats aanvragen!