26 mei, 18.00 – 20.00 uur

Poetri Ajoe
Vismenu
€ 28,50

Voorgerecht

Rudjak pengantin
Een frisse salade met taugé, wortel, komkommer, ijsbergsla, ananas, mango, tofoe;
geserveerd met een zoet-zure saus met pinda’s

Hoofdgerecht

Ikan asem manis
Witvis in een zoet-zure saus, taugé, tahoe, maïskoek en frisse plakjes komkommer en tomaat;
geserveerd met witte rijst

Nagerecht

Es teler
Een kokosdrankje met stukjes avocado, jackfruit, kokos en gecondenseerde melk

Meer
arrangementen

Poetri Ajoe
26 mei, 1 juni

Toko Bali Mandera
27 mei, 3 juni

Toko Oostersch Huisje
28 mei, 4 juni

Sarinandé
29 mei, 5 juni

26 mei, 18.00 – 20.00 uur

Poetri Ajoe
Vegetarisch menu
€ 24,50

Voorgerecht

Rudjak pengantin
Een frisse salade met taugé, wortel, komkommer, ijsbergsla, ananas, mango, tofoe;
geserveerd met een zoet-zure saus met pinda’s

Hoofdgerecht

Sop asem manis pedis
Een licht-pittig, zoet-zure soep gevuld met tofoe, champignons, wortel;
geserveerd met witte rijst, mais frikadellen en frisse plakjes komkommer en tomaat

Nagerecht

Es teler
Een kokosdrankje met stukjes avocado, jackfruit, kokos en gecondenseerde melk

1 juni, 18.00 – 20.00 uur

Poetri Ajoe
Kipmenu
€ 28,50

Voorgerecht

Soto Betawi
kruidige Indische kippensoep afkomstig van Jakarta gevuld met kip, taugé, ei, sohoen;
gegarneerd met selderij en gebakken uitjes

Hoofdgerecht

Nasi bakar ayam sambal ijo
kokosrijstrolletje gevuld met kip met een licht-pittige groene sambal, gewikkeld in een bananenblad en kort gegrild;
geserveerd met oerap, een salade van geblancheerde groenten, gebakken tempé en tahoe, geraspte kokos

Nagerecht

Bubur sumsum
zijdezachte, romige, puddingachtige bubur gemaakt van rijstmeel en kokosmelk,
gearomatiseerd met pandan; geserveerd met gula jawa

1 juni, 18.00 – 20.00 uur

Poetri Ajoe
Vegetarisch menu
€ 24,50

Voorgerecht

Zoet-zure salade
frisse salade van mango, appel, komkommer, wortel, ijsbergsla;
geserveerd met een licht pittig zoet-zure dressing

Hoofdgerecht

Nasi bakar vegetarisch
kokosrijstrolletje gevuld met champignons, wortel en erwten, gewikkeld in een bananenblad en kort gegrild;
geserveerd met oerap, een salade van geblancheerde groenten, gebakken tempé, tofoe, geraspte kokos.

Nagerecht

Bubur sumsum
zijdezachte, romige, puddingachtige bubur gemaakt van rijstmeel en kokosmelk,
gearomatiseerd met pandan; geserveerd met gula jawa

Restaurant Poetri Ajoe
Van Boetzelaerlaan 134
2581 AX Den Haag
070-3553636