• Nieuw
  Tong Tong Vaart Arrangement
  met hotelovernachting

Nieuw: Tong Tong Vaart Arrangement met overnachting

Maak kennis met Indisch Den Haag vanaf het water, dompel u onder in Indische sferen op de Tong Tong Fair en geniet ’s avonds na in uw hotel! Dat kan dit jaar met het Tong Tong Vaart & Fair-arrangement, dagelijks van 25 mei t/m 5 juni 2017.

Om 10.30 u haalt de Willemsvaart u (en uw bagage) met de boot op bij Den Haag Centraal (tegenover Prinsessegracht 4) en voert u door de Haagse grachten langs markante plekken met een Indische geschiedenis; al enkele jaren een populaire activiteit tijdens de Tong Tong Fair én inclusief een hapje en drankje.

Bezoek de Tong Tong Fair

Na afloop zet de schipper u af bij de Tong Tong Fair waar u de hele dag kunt rondstruinen, neuzen tussen de vele koopwaar en genieten van mooie optredens en lekker eten. Naar uw bagage heeft u geen omkijken; deze gaan met de boot naar uw hotel.

Naar Hotel Room 11

Om 21.00 uur staat uw schipper weer voor u klaar bij aanlegplaats Dr. Kuyperstraat (ter hoogte van Koninginnegracht 15, dicht bij de Tong Tong Fair) om u naar Room 11 te varen, een prettig en intiem hotel in het hart van Den Haag. Hier kunt u bijkomen van alle Indische indrukken van de dag. Het hotel ligt praktisch in de achtertuin van Paleis Noordeinde en op loopafstand van Panorama Mesdag en het Vredespaleis. Let op: er is geen lift.

Inclusief

 • 10.30 uur: Indische rondvaart (ca. 1 uur) inclusief een hapje en een drankje, startlocatie: bij Den Haag Centraal t.o. Prinsessegracht 4.
 • Na afloop drop off bij Tong Tong Fair, bagage drop off bij Hotel Room 11.
 • Toegang Tong Tong Fair.
 • 21.00 uur: transfer met de boot vanaf aanlegplaats Dr. Kuyperstraat naar Hotel Room 11.
 • Overnachting in Hotel Room 11 (exclusief ontbijt)

Prijzen

 • Prijs voor 2 personen (excl. toeristenbelasting, excl. ontbijt) op basis van tweepersoonskamer met eigen badkamer: €116,00
 • Prijs voor 1 persoon (excl. toeristenbelasting, excl. ontbijt) op basis van tweepersoonskamer met eigen badkamer: €90,50
 • Prijs voor 1 persoon (excl. toeristenbelasting,  excl. ontbijt) op basis van eenpersoonskamer
  met gedeelde badkamer: €68,-

Tegen bijbetaling van €12,50 p.p.p.n. kunt u ontbijt erbij boeken. Toeristenbelasting bedraagt €3,35 p.p.p.n.

Beperkte plaatsen, boek snel

Wilt u gebruikmaken van dit arrangement? Mail dan naar didi@hotelroom11.nl met vermelding van ‘Tong Tong Vaart en Fair-arrangement’. Om uw boeking te garanderen heeft u een geldige creditcard nodig en vermelding van vervaldatum en ccv-code. Wees er snel bij want er is maar een beperkt aantal kamers.

Liever alleen een Tong Tong Vaart?

Net als in de voorgaande jaren is het dit jaar natuurlijk ook mogelijk om de Tong Tong Vaarten los te boeken, dus zonder hotelovernachting en toegangskaartjes voor de Tong Tong Fair. Kijk hier voor meer informatie en boek meteen!