Korting voor groepen

Naar de 58e Tong Tong Fair als groep of personeelsvereniging?

Groepsbezoek, 20+

Bezoekt u de Tong Tong Fair als groep en telt deze meer dan 20 personen?  Dan kost een dagkaart (ma t/m vrij)  € 11,50 en een weekendkaart (za of zo) € 14,50.

Let op: u dient deze kaarten wel als groep te kopen. De vertegenwoordiger van de groep kan zich via de meest linker ingang bij de Infobalie melden en 20 of meer kaarten kopen. Als de toegang is betaald, kan de groep via de tweede ingang van links (ook voor houders van Pasarpassen) de Tong Tong Fair op.

Personeelsverenigingen, 100+

Personeelsverenigingen kunnen tegen gereduceerd tarief toegangskaarten in consignatie nemen. De minimum afname bedraagt 100 stuks. Dan kost een dagkaart (ma t/m vrij)  € 10,50 en een weekendkaart (za of zo) € 13,50.

Let op: Als lid van een personeelsvereniging hoeft u de Tong Tong Fair niet als groep te bezoeken, zoals bij het gereduceerd tarief voor 20+-groepen wel het geval is. U kunt de kaarten op afspraak op ons kantoor komen afhalen of de kaarten onder rembours laten opsturen. Wij brengen de rembourskosten in rekening.

Meer informatie?

Voor informatie over groepsbezoek of de kortingen voor (personeels)verenigingen, kunt u contact opnemen met de afdeling kaartverkoop: kaartverkoop@tongtong.nl.

Kijk hier voor informatie over alle kaartsoorten en kortingen.