Groepskorting

Wilt u de 57e Tong Tong Fair met een groep of personeelsvereniging bezoeken?

Tarieven in 2015

    • Groepen (min. 20 pers.) doordeweeks 11,50 p.p. (ma-vrij)
    • Groepen (min. 20 pers.) za of zo 14,50 p.p.
    • Personeelsverenigingen (min. 100 pers.) doordeweeks 10,50 p.p. (ma-vrij)
    • Personeelsverenigingen  (min. 100 pers.)  za of zo 13,50 p.p.

Groepsbezoek, 20+

Wilt u met uw collega’s, uw vereniging, of gewoon uw vrienden en familie de Tong Tong Fair in groepsverband bezoeken, dan kunt u al vanaf 20 personen profiteren van een interessante korting. U betaalt ter plekke, op de dag zelf; een vertegenwoordiger van de groep meldt zich via de meest linker ingang bij de Infobalie. Als de toegang is betaald, kan de groep via de tweede ingang van links (ook voor houders van Pasarpassen) de Tong Tong Fair op.

Personeelsverenigingen, 100+

Bent u een actief lid van een personeelsvereniging en wilt u uw collega’s verrassen met een fantastisch aanbod? Personeelsverenigingen kunnen tegen gereduceerd tarief toegangskaarten in consignatie nemen. Minimum afname: 100 stuks. U hoeft de Tong Tong Fair niet als groep te bezoeken, zoals bij het gereduceerd tarief voor groepen. U kunt de kaarten op afspraak aan ons kantoor komen afhalen of de kaarten onder rembours naar u laten opsturen. De rembourskosten worden u dan in rekening gebracht.

Meer informatie?

Voor informatie over groepsbezoek of de kortingen voor (personeels-)verenigingen, kunt u contact opnemen met de afdeling kaartverkoop: kaartverkoop@tongtong.nl.