Hoe kom ik er?

Bereikbaarheid Tong Tong Fair

Lokatie van de Tong Tong Fair: het Malieveld. De ingang van de Tong Tong Fair bevindt zich aan de Koningskade. Tussen het Centraal Station en het Malieveld ligt een brede promenade voor wandelaars. Het Malieveld ligt op circa 5 minuten loopafstand van het station.

Parkeren

De parkeermogelijkheden in de directe omgeving van het Malieveld zijn beperkt en de verkeerssituatie is gewijzigd door werk aan de Bosbrug tegenover het Malieveld. Kies vanaf de Utrechtsebaan afslag 2, en volg de borden P Centraal Station. De garages CS-New Babylon, Helicon, Muzenplein en Plein liggen het dichtste bij. Wie afslag 2 heeft gemist, of via de A44/N44 Den Haag binnenrijdt, slaat aan het eind van de Zuid-Hollandlaan linksaf (richting de Tong Tong Fair die dan al zichtbaar is) en volgt de borden voor P-route Zuid.

Goedkoop parkeren buiten de stad: Park & Ride Hoornwijck

Vermijd files en bespaar parkeergeld door te parkeren bij P+R Hoornwijck. P+R Hoornwijck is 24 uur per dag geopend.

Route naar Park+Ride Hoornwijck
Op de A4, A12 en A13 staan vóór het verkeersplein Ypenburg borden ‘P+R Hoornwijck’. Volg deze borden naar het parkeerterrein. Het P+R terrein is ’s avonds goed verlicht voor uw gemak en veiligheid.

Naar de binnenstad
Vlak naast P+R Hoornwijck is de tramhalte ‘Laan van ‘s-Gravenmade’ waar u op tramlijn 15 stapt. Deze tram rijdt elke 10-15 minuten en brengt u in 15 minuten naar het eindpunt Centraal Station/Schedeldoekshaven. De laatste rit vanuit Centraal Station naar P+R Hoornwijck vertrekt even na middernacht. Kijk voor de actuele vertrektijden van tram 15 op www.htm.net. Meer informatie over deze vervoersdienst vind je op de website van de Gemeente Den Haag, klik hier.

Tarief parkeren Hoornwijck én OV-kaart voor 4 personen
– Maandag-vrijdag aankomst 7.00–17.00 uur
€ 4,– per keer
– Maandag-vrijdag 17.00–7.00 uur
€ 2,– per keer
– In het weekend is het tarief € 2,– per keer
De vijfde persoon betaalt het normale reistarief. De dagkaart is onbeperkt in heel Den Haag geldig op alle HTM-lijnen.

Parkeren op het Malieveld?

Bezoekers kunnen helaas niet op het Malieveld parkeren. De beperkte ruimte is uitsluitend gereserveerd voor deelnemers, standhouders en invaliden. Het parkeren is aan strikte regels gebonden. Auto’s zonder parkeerkaart worden direct verwijderd.

Parkeren invaliden

Voor invalide automobilisten, in het bezit van een invalidenparkeerkaart, is parkeerruimte vrijgehouden op het Malieveld, dichtbij de Entree. De invalidenkaart die recht geeft op gratis parkeren, moet zichtbaar in de auto worden gelegd. Automobilisten die niet in het bezit van een invalidenkaart zijn, maar wel een invalide passagier hebben (of iemand die slecht ter been is), kunnen het Malieveld oprijden om deze passagiers bij de Entree uit te laten uitstappen. Zij mogen hun auto echter niet op het Malieveld parkeren maar moeten deze elders in de stad parkeren. In beide gevallen meldt u zich met uw auto linksvoor bij de slagboom, aan het begin van de Boorlaan.

Taxi’s

Vrijwel altijd staan enkele taxi’s klaar bij de uitgang van de Tong Tong Fair om passagiers mee te nemen. Als u het zekere voor het onzekere wilt nemen, kunt u bij de Infobalie in de Entree telefonisch een taxi op naam bestellen. U kunt dan ook met de taxi afspreken of hij u bij de uitgang ophaalt, of bijvoorbeeld bij de Poffertjessalon op de hoek van het Malieveld.