Kookworkshops voor leergierige foody’s

Naast de immense Eetwijk en het Kooktheater kun je in workshoptheater De Bengkel ook zelf kooklessen volgen. Wat staat er in 2017 op het programma?

Koenjit

Marc Tierolf bereidt twee recepten van zijn Oma Miet waarin koenjit (kurkuma) wordt gebruikt, Indische vis voor vrijdag en een fris Indisch tafelzuur (atjar koening).  Ingrediënten € 3,50, max. 20 deelnemers.

25 mei, 3 juni

Buka Puasa

De 59e Tong Tong Fair valt deels samen met de ramadan. Bereid zelf boeboers en ander zoetigheid waarmee in Indonesië dagelijks het vasten wordt afgesloten. Maximaal 16 personen.

27, 29 mei, 1 juni

Djamoe

Lieke Tio leert je dit geneeskrachtige kruidendrankje zelf te maken.

26 mei

Koho Koho

Maria Lekransy deelt haar recept van dit Molukse gerecht met jou. Ingrediënten € 3,50, max. 20 deelnemers*.

31 mei

Deze workshops vinden plaats in de Bengkel in het Cultuurpaviljoen. Daarnaast heeft de Tong Tong Fair een Kooktheater in de Eetwijk, waar  dagelijks kookdemonstraties zijn. Je kijkt naar topkoks die bijzondere gerechten bereiden. Met een proeverij na afloop.