Indonesische ministerie van Toerisme aanwezig op 58e Tong Tong Fair

Het Indonesisch Ministerie van Toerisme is met een grote voorlichtingsstand aanwezig in het Indonesië-Paviljoen van de 58e Tong Tong Fair. Over alle soorten toerisme naar de Indonesische archipel kunnen bezoekers van de Tong Tong Fair hier informatie krijgen uit de beste bron die je je kunt wensen.

Bent u iemand die graag zelf zijn reis samenstelt en uitstippelt? Reisbureau Wiratama Travel uit Jakarta is ook in het Indonesië-Paviljoen aanwezig met een stand, naast het ministerie van Toerisme. Zij kunnen uw lokale vervoer en verblijf voor u regelen en uw reisplannen verbeteren met up-to-date-advies.

Wonderful Indonesia

 

Bezoek Indonesië

Indonesië is een geliefde toeristische bestemming, zeker bij bezoekers van de Tong Tong Fair. Het eilandenrijk toont zich daarom ieder jaar op het Malieveld in alle variatie, met muziek en dans uit diverse provincies, van traditioneel tot spetterende worldjazz. In 2016 o.a. muziek, dans en poppenspel uit Atjeh, West-Sumatra, West- en Oost-Java en Jakarta.

Er is ook volop toeristische informatie te vinden. Zo vindt u in het Indonesië-Paviljoen diverse reisbureaus zoals Wiratama Travel uit Jakarta maar ook het ministerie van Toerisme van Indonesië met een grote voorlichtingsstand. Of u nu informatie wenst over het grote Kalimantan of de kleine archipel Gili Eilanden, dit is de aangewezen plek om uw reis voor te bereiden. Wilt u thuis meer informatie over Indonesië? De website Wonderful Indonesia (www.indonesia.travel) is een perfect vertrekpunt.

Download hier het persbericht van het ministerie van Toerisme.

Foto: Caro Bonink

Hofdansen, Tong Tong Fair, Den Haag