Ter plaatse op de Tong Tong Fair

Bewegwijzering

De Tong Tong Fair is opgebouwd als een stad, met straten en pleinen, terrassen en theaters. Om van bezoekers geen spoorzoekers te maken, hebben alle straten en pleinen namen. In de Entree, maar ook op de informatiezuilen die over het hele festivalterrein verspreid staan, hangt de stadsplattegrond. Bent u de weg kwijt? Kijk altijd naar boven! Boven alle gangpaden hangen spandoeken. Hierop staat de richting aangegeven, bijvoorbeeld naar de verschillende theaters, de diverse paviljoens, toiletten en uitgang.

EHBO

In de Entree bevindt zich een hulppost van de EHBO. In beide weekenden is ook een EHBO-post in Eetwijk Oost geopend.

Garderobe

In de Entree bevindt zich een bewaakte garderobe. Gebruik daarvan kost € 1,- per tas of paraplu. Voor Sobats is de garderobe gratis. De Tong Tong Fair is niet aansprakelijk voor verlies of schade.

Honden

Helaas is de Tong Tong Fair niet toegankelijk voor honden, behalve voor zgn. ‘hulphonden’ (blindengeleidehond e.d.).

Pinnen op de Tong Tong Fair

U kunt bij de meeste  standhouders pinbetalingen doen. Op loopafstand van het Malieveld zijn geldautomaten, bijvoorbeeld op het Centraal Station. Op de Tong Tong Fair zelf is geen geldautomaat.

Rolstoelen en rollators

Bij de Infobalie in de Entree is een beperkt aantal rolstoelen en rollators te leen. Zij zijn bedoeld voor mensen die slecht ter been zijn, maar niet zelf in het bezit zijn van een rolstoel/rollator. Wij raden u aan om ruim voor uw komst naar de Tong Tong Fair een rolstoel/ rollator te reserveren via info@tongtong.nl o.v.v. RESERVEREN ROLSTOEL. Er zijn geen kosten verbonden aan het lenen van een rolstoel/rollator. Wel dient u een borgsom te betalen van € 20,– en maken wij een kopie van uw legitimatie. Let op: het komt regelmatig voor dat alle rolstoelen en rollators zijn uitgeleend. Maak een reservering!

Toiletten

Op de Tong Tong Fair bevinden zich twee toiletgroepen. Kosten € 0,50. Gratis voor Sobats en houders van een Pasarpas (passe-partout)