Op het evenement zelf

Bewegwijzering

De Tong Tong Fair is opgebouwd als een stad, met straten en pleinen, terrassen en theaters. Om van bezoekers geen spoorzoekers te maken, hebben alle straten en pleinen namen. In de Entree, maar ook op de informatiezuilen die over het hele festivalterrein verspreid staan, hangt de stadsplattegrond. Ook de Boekoe Pienter (beurscatalogus) bevat een plattegrond. Bent u de weg kwijt? Kijk altijd naar boven! Boven alle gangpaden hangen spandoeken. Hierop staat de richting aangegeven, bijvoorbeeld naar de verschillende theaters, de diverse paviljoens, toiletten en uitgang.

EHBO

In de Entree bevindt zich een hulppost van de EHBO. In beide weekenden, op Hemelvaart en op 2e Pinksterdag is ook een EHBO-post in Eetwijk Oost geopend.

Garderobe

In de Entree bevindt zich een bewaakte garderobe. Gebruik daarvan kost € 0,80 per tas of paraplu. Voor Sobats is de garderobe gratis. De Tong Tong Fair is niet aansprakelijk voor verlies of schade.

Honden

Helaas is de Tong Tong Fair niet toegankelijk voor honden, behalve voor zgn. ‘hulphonden’ (blindengeleidehond e.d.).

Pinnen op de Tong Tong Fair

Er zijn helaas geen geldautomaten op de Tong Tong Fair. Bij veel standhouders op de Grand Pasar, in het Indonesië-Paviljoen en in de Eetwijk kunt echter u pinnen. Daarnaast bevinden zich op loopafstand van het Malieveld diverse pinautomaten, bijvoorbeeld op het Centraal Station.

Rolstoelen en rollators

Bij de Infobalie in de Entree is een beperkt aantal rolstoelen en rollators te leen. Zij zijn bedoeld voor mensen die slecht ter been zijn, maar niet zelf in het bezit zijn van een rolstoel/rollator. Wij raden u aan om ruim voor uw komst naar de Tong Tong Fair een rolstoel/ rollator te reserveren. Bel 0900 – 7272 762 (€0,45 p.min.). Er zijn geen kosten verbonden aan het lenen van een rolstoel/rollator. Wel dient u een borgsom te betalen van € 20,– en maken wij een kopie van uw legitimatie. Let op: het komt regelmatig voor dat alle rolstoelen en rollators zijn uitgeleend. Maak een reservering!

Toiletten

Op de Tong Tong Fair bevinden zich twee toiletgroepen. De toiletten vindt u rechtsachter in de Entree en linksachter in de Grand Pasar.