Steun Stichting Tong Tong met een donatie

Geniet u ieder jaar van de Tong Tong Fair? Wist u dat veel van de ‘extra’s’ op dit evenement mede mogelijk worden gemaakt door een groep van ongeveer 2.300 gemotiveerde en trouwe donateurs? ‘Veel kleine bedragen maken één grote’ wil het gezegde en zo is het hier ook. Tezamen zijn deze Sobats een subsidiegever van formaat geworden.

Stichting Tong Tong is sinds 2008 erkend als ANBI: Algemeen Nut Beogende Instelling. Dit betekent dat u giften aan Stichting Tong Tong kunt aftrekken van de belasting.

Op de website van Stichting Tong Tong kunt u lezen hoe uw donatie ons helpt.

De Tong Tong Fair is een not-for-profit-organisatie. Recette en standhuur komen ten goede aan het culturele programma, sinds 2005 aangeboden onder de naam Tong Tong Festival: muziek- en dansvoorstellingen, workshops, lezingen, interviews en talkshows, demonstraties en masterclasses, studiedagen en exposities.

Sommige projecten ontvangen subsidie, zoals in 2011 de drukbezochte expositie over de Indische keuken die mede met steun van de Mondriaan Stichting en Fonds 1818 werd gemaakt. In 2010 kwam de crossculturele, multimediale voorstelling Sekala Niskala (choreografie Arnaud Kokosky Deforchaux) mede tot stand dankzij steun van de Gemeente Den Haag, Casema Cultuurfonds, het VSB Fonds en het Indonesisch Ministerie voor Cultuur en Toerisme. Toch vormen de subsidies tezamen slechts een minderheid van het totale budget van het Tong Tong Festival.

Als Sobat – donateur – maakt u het mogelijk dat wij meer Indische projecten kunnen realiseren! Op de website van Stichting Tong Tong kunt u lezen hoe uw donatie ons helpt.