Kaartverkoop

  • Via de grijze scroll-balk in het formulier rechts krijgt u alle kaartopties in beeld
  • De pagina laadt soms traag, klik niet te snel weg
  • Bestel en betaal binnen 5 minuten
  • Ontvang direct uw toegangskaarten

Voordeel

Dagkaarten en Pasarpassen in de voorverkoop zijn voordeliger. Vergelijk de prijzen van de dagkaarten en vergelijk de prijzen van de Pasarpassen.

Dagkaarten zijn verkrijgbaar in onze webwinkel, per post en bij Primera. Pasarpassen zijn alleen verkrijgbaar in de  webwinkel. Het lagere voorverkooptarief geldt in de webwinkel t/m 26 mei 2015 voor dagkaarten.

Toegangskaarten zijn niet aan een vaste dag gebonden. Let u alleen wel op het verschil tussen kaarten voor doordeweekse dagen en kaarten die op zaterdag of zondag geldig zijn. (Kaarten voor zaterdag of zondag geven overigens ook op doordeweekse dagen toegang.)

 

Hoe werkt de webwinkel?

In nevenstaande e-ticket-winkel kunt u online uw toegangskaarten bestellen voor de 57e Tong Tong Fair op het Malieveld in Den Haag. U kunt uw toegangsbewijs downloaden als een e-ticket. Dit e-ticket wordt tevens per e-mail naar u toegestuurd.

Uw e-ticket heeft een unieke barcode en is uw toegangsbewijs. Print dit e-ticket daarom uit en neem het mee naar de Tong Tong Fair. De barcode op uw e-ticket wordt bij de ingang gescand. Toon uw kortingskaart (65+, studenten- en CJP-kaart) aan de controleur.

Ook tijdens de Tong Tong Fair kunt u ook nog e-tickets bestellen via deze website en hiermee nog dezelfde dag toegang krijgen.

Toeslagen bij online betalen

Wij werken samen met Paylogic, de grootste leverancier van online tickets in Nederland. Paylogic rekent een toeslag van € 1,50 per bestelling (maximaal 20 tickets per bestelling). Daarnaast betaalt u een toeslag die afhankelijk is van de gekozen betaalwijze.

  • iDEAL: € 0,85
  • Paypal: € 0,35 + 4,5%
  • Mastercard/Visa: 4,5%
  • Eenmalige incasso*: 1,5%
  • Overboeking*: € 0,60

*Bij online machtiging en overboeking kan het 10 tot 14 dagen duren voordat de betaling bevestigd kan worden. Deze betalingsoptie is beschikbaar tot en met 28 april 2015.

IDeal is de veilige en goedkope manier van internetbankieren. ING, Rabobank, ABN AMRO, Fortis, SNS Bank en ASN zijn erbij aangesloten. U betaalt in de voor u bekende omgeving van uw eigen internetbank.

Voorverkooppunten

Als u liever uw toegangskaart(en) bij een van de voorverkoopadressen koopt, dan is dat ook nog steeds mogelijk. De Tong Tong Fair heeft voorverkoopadressen in het hele land. Sommige voorverkoopadressen rekenen een bescheiden toeslag; deze bedragen staan bij hun naam in de lijst vermeld.

Primera

Let op, u betaalt in de winkel van Primera een toeslag.

Pasarpassen

De Pasarpas is ook verkrijgbaar via deze webshop. De 12-daagse Pasarpas is op alle dagen geldig: 27 mei t/m 7 juni 2015. De 6-daagse Pasarpas is alleen geldig op woensdag 27 mei, donderdag 28 mei, maandag 1 juni, dinsdag 2 juni , woensdag 3 juni en donderdag 4 juni 2015. U kunt de Pasarpas ook aanschaffen op de Tong Tong Fair zelf, vergeet niet een pasfoto mee te nemen, deze komt op uw Pasarpas. Meer informatie over de Pasarpas op de Pasarpaspagina.

Vragen

Voor vragen over de kaartverkoop via deze ticketshop kunt u u mailen naar customerservice@paylogic.nl. Paylogic streeft er naar uw vragen binnen 2 werkdagen te beantwoorden.

Algemene vragen over de voorverkoop van toegangskaarten, alsmede over groepstarieven en voorverkoop tegen gereduceerd tarief door personeels- en andere verenigingen, kunt u stellen aan Markus Huppe, kaartverkoop@tongtong.nl.