Kaartverkoop in de webwinkel

Via de grijze scroll-balk in het formulier rechts krijgt u alle kaartopties in beeld. De pagina laadt soms traag, klik daarom niet te snel weg. Bestel en betaal binnen 5 minuten. Ontvang direct uw toegangskaarten per e-mail.

Korting t/m 26 mei!

Het lagere voorverkooptarief geldt uitsluitend in onze webwinkel wanneer de kaarten voor 26 mei middernacht worden gekocht. Daarna geldt het gewone kassatarief.

Informatie over dagkaarten Pasarpassen vindt u via deze link. 

Zo werkt de webwinkel

In nevenstaande e-ticket-winkel kunt u online uw toegangskaarten bestellen voor de 57e Tong Tong Fair op het Malieveld in Den Haag. U kunt uw toegangsbewijs downloaden als een e-ticket. Dit e-ticket wordt tevens per e-mail naar u toegestuurd.

Uw e-ticket heeft een unieke barcode en is uw toegangsbewijs. Print dit e-ticket daarom uit en neem het mee naar de Tong Tong Fair. De barcode op uw e-ticket wordt bij de ingang gescand. Toon uw kortingskaart (65+, studenten- en CJP-kaart) aan de controleur.

Ook tijdens de Tong Tong Fair kunt u ook nog e-tickets bestellen via deze website en hiermee nog dezelfde dag toegang krijgen.

Toegangsprijzen

Via deze link leest u alles over de prijzen van dagkaarten, 6-daagse en 12-daagse Pasarpassen (passe-partouts) en speciale tarieven voor groepen vanaf 20 mensen.

Vroegboekkorting

Tot en met dinsdag 26 mei middernacht zijn de toegangskaarten voor de 57e Tong Tong Fair met een aantrekkelijke korting verkrijgbaar. Deze korting geldt uitsluitend wanneer de kaarten in onze webshop worden gekocht. Tijdens de Tong Tong Fair geldt ook in de webwinkel het normale tarief, dat u ook aan de kassa van de Tong Tong Fair betaalt.

Voorverkoopadressen (Primera incluis) bieden geen kortingkaarten aan.

Toeslagen bij online betalen

Wij werken samen met Paylogic, de grootste leverancier van online tickets in Nederland. Paylogic rekent een toeslag van € 1,50 per bestelling (maximaal 20 tickets per bestelling). Daarnaast betaalt u een toeslag die afhankelijk is van de gekozen betaalwijze.

  • iDEAL: € 0,85
  • Paypal: € 0,35 + 4,5%
  • Mastercard/Visa: 4,5%
  • Eenmalige incasso*: 1,5%
  • Overboeking*: € 0,60

*Bij online machtiging en overboeking kan het 10 tot 14 dagen duren voordat de betaling bevestigd kan worden. Deze betalingsoptie is beschikbaar tot en met 28 april 2015.

IDeal is de veilige en goedkope manier van internetbankieren. ING, Rabobank, ABN AMRO, Fortis, SNS Bank en ASN zijn erbij aangesloten. U betaalt in de voor u bekende omgeving van uw eigen internetbank.

Toeslag Primera

U kunt ook toegangskaarten voor de Tong Tong Fair kopen bij Primera. Deze winkelketen heeft vestigingen in het Nederland.

Primera brengt voor deze service een toeslag in rekening.

Verschil dag- en weekendkaarten?

Toegangskaarten zijn niet aan een vaste dag gebonden.

Let u alleen wel op het verschil tussen kaarten voor doordeweekse dagen en kaarten die op zaterdag of zondag geldig zijn.

Kaarten voor zaterdag of zondag geven overigens ook op doordeweekse dagen toegang.

Voorverkoopadressen

De Tong Tong Fair heeft voorverkoopadressen in heel Nederland. Ook daar kunt u een kaart kopen. Let wel: onze voorverkopers bieden niet het actietarief (t/m 26 mei) uit onze webwinkel aan, maar uitsluitend kaarten voor het reguliere tarief. Hier vindt u de voorverkoopadressen. 

Overnachten

Combineer uw bezoek aan Tong Tong Fair met een verblijf in Den Haag, bijvoorbeeld in preferred partner Parkhotel Den Haag.
Klik hier voor onze drie partnerhotels in 2015.