Korting voor groepen vanaf 20 personen

Met een grote groep naar de 60e Tong Tong Fair? Als u voor 23 mei middernacht bestelt dan profiteert u van de voorverkoopprijs van €12 p.p.

U kunt  in de ticketshop max. 60 kaarten per bestelling kopen.

Wilt u meer kaarten kopen? Voor informatie over groepsbezoek of de kortingen voor (personeels)verenigingen, kunt u contact opnemen met de afdeling kaartverkoop: kaartverkoop@tongtong.nl.

Kijk hier voor informatie over andere kaartsoorten en kortingen.

 • 20 personen of meer, per persoon
  € 13,50
  Let op: u dient deze kaarten wel als groep te kopen. De vertegenwoordiger van de groep kan zich via de meest rechter ingang bij de Infobalie melden en 20 of meer kaarten kopen. Als de toegang is betaald, kan de groep de Tong Tong Fair op.
 • 100 personen of meer, per persoon
  € 11,50
  Personeelsverenigingen kunnen tegen gereduceerd tarief toegangskaarten in consignatie nemen. De minimum afname is 100 stuks.

  Let op: Als lid van een personeelsvereniging hoeft u de Tong Tong Fair niet als groep te bezoeken, zoals bij het gereduceerd tarief voor 20+-groepen wel het geval is. U kunt de kaarten op afspraak op ons kantoor komen afhalen of de kaarten onder rembours laten opsturen. Wij brengen de rembourskosten in rekening.