Koop hier uw passe-partout Pasarpas

De webwinkel met Pasarpassen (passe-partouts) voor de 62e Tong Tong Fair is geopend!

Klik hier om de bestelling te starten.

Tijdens het bestelproces wordt gevraagd om een digitale pasfoto te uploaden. Als u die niet voorradig hebt, kunt u de pasfoto ook los per post opsturen.

Hoe werkt het?

Heeft u plannen om de Tong Tong Fair meerdere dagen te bezoeken? Kies dan voor de voordelige Pasarpas, een passe-partout waarmee u 11 dagen lang in en uit loopt!

Dit passe-partout is nu te koop in de speciale Pasarpas-shop, klik hier.

U kunt uw Pasarpas in de speciale Pasarpas-shop bestellen. U betaalt dan online, en uploadt een pasfoto. Als u dit doet vóór 15 augustus, krijg u uw Pasarpas voor de Tong Tong Fair begint thuisgestuurd. Als u dit doet vanaf 15 augustus, kunt u uw Pasarpas ophalen tijdens de opbouwperiode van de Tong Tong Fair of tijdens het festival, aan de Infobalie op de Tong Tong Fair.

U kunt uw Pasarpas ook op de Tong Tong Fair zelf laten maken, door aan de balie een pasfoto af te geven en te betalen. Op dag 1 is het echter de eerste uren altijd extra druk aan de Infobalie. Als u dit wilt vermijden, bestelt u uw Pasarpas dan online, of breng uw pasfoto tijdens de opbouw.

Wij brengen géén servicekosten in rekening en als u betaalt met iDEAL, VISA of Mastercard zijn ook de transactiekosten gratis. Wij geven de voorkeur aan betaling met iDEAL.

Heeft u geen digitale pasfoto of lukt het niet deze te uploaden tijdens het bestelproces? Stuur dan de foto per post op:

Tong Tong Fair
‘Pasarpas’
Postbus 96831
2509 JE Den Haag

Heeft u vragen of hulp nodig bij het bestellen, mailt u dan: kaartverkoop@tongtong.nl.

  • Regulier € 75,-
  • 65+ € 67,-
  • Sobats € 65,-