Adverteren in de media van de Tong Tong Fair?

Wilt u adverteren in een massamedium zoals de programmakrant van de Tong Tong Fair, die in een oplage van 45.000 en 85.000 verschijnt? Wij bieden diverse mogelijkheden tot adverteren, ook in relatiemagazine De Sobat en beurscatalogus Boekoe Pienter. Daarnaast verhuren we billboards op de Tong Tong Fair en versturen we naar ca 13.000 abonnees een digitale nieuwsbrief. Mail naar advertenties@tongtong.nl.

Kijk hier naar de specificaties en tarieven

Huur een billboard op de Tong Tong Fair

Wij bieden 4 mogelijkheden tot  het plaatsen van billboards op de Tong Tong Fair.

  1. Buiten, naast de ingang aan de hekken. Deze plekken zijn alleen beschikbaar voor sponsors.
  2. Wandgroot (meerdere strekkende meters).
  3. Op vierkante reclamezuilen van 2,75m hoog.
  4. A1-posters op o.a. driehoeksborden op borsthoogte.

Meer informatie over billboards? Download hier de tariefkaart.

Adverteer in de festivalkrant ‘Pasarkrant’

De festivalkrant ‘Pasarkrant’ van de Tong Tong Fair is een reisgids voor bezoekers van het evenement, met uitgebreide informatie over de de theaterprogramma’s van het Tong Tong Festival en nieuws over de Eetwijk, Grand Pasar en het Indonesië-Paviljoen.

De Pasarkrant verschijnt dit jaar in twee edities. Beiden worden verspreid in de tweede week van mei.

Editie 1, direct-mail
De eerste editie wordt in een oplage van 45.000 exemplaren verspreid onder ons adresbestand van geïnteresseerden, rechtstreeks op naam in de brievenbus.

Tariefkaart editie 1

Editie 2, distributeurs
De tweede editie wordt in een oplage van 85.000 exemplaren verspreid via een landelijk netwerk van bijna 700 distributeurs: toko’s, restaurants, VVV’s, boekwinkels, bibliotheken, theaters en musea. De advertentietarieven van deze editie zijn lager, ondanks de hogere oplage, vanwege de veel lagere distributiekosten.

De Pasarkrant is het enige echte massamedium voor liefhebbers van Indische, en ruimer gesproken Zuidoost-Aziatische cultuur, met veruit de grootste oplage in Nederland.

Tariefkaart editie 2

Digitale nieuwsbrief

In aanloop naar de Tong Tong Fair versturen wij nieuwsbrieven, eens per maand en kort voor het evenement vaker. Adverteren is mogelijk. In 2018 hebben we ca 13.000 abonnees.

Tariefkaart digitale nieuwsbrief

Adverteer in relatiemagazine De Sobat

De Sobat is het relatiemagazine van Stichting Tong Tong, de oudste Indische culturele instelling van Nederland. Het tijdschrift verschijnt tweemaal per jaar in een oplage van ca. 2.500.

Tariefkaart De Sobat 2018

Adverteer in beurscatalogus Boekoe Pienter

De Boekoe Pienter is de beurscatalogus van de Tong Tong Fair. Met nieuws over de theaterprogramma’s, wetenswaardigheden over de Grand Pasar en het Indonesië-Paviljoen, culinaire berichten uit de Eetwijk en uiteraard met handige plattegronden en de veel bekeken lijsten ‘waar koop ik wat’ en ‘waar eet ik dat?’

Exclusief verkrijgbaar op de Tong Tong Fair!

Download hier de tariefkaart Boekoe Pienter 2018

Adverteer op boekenblog Indisch Anders

Indisch Anders, boekenblog bij het Tong Tong Festival, richt zich op lezers met belangstelling voor (post)koloniale letteren. Dit boekenblog bevat o.a. recensies, achtergrondverhalen en interviews.

Voor de advertentietarieven mailt u naar advertenties@tongtong.nl.

Indisch Anders verschijnt af en toe ook als krant.