Kaarten 62e Tong Tong Fair

De 62e Tong Tong Fair vindt plaats van 1 t/m 11 september 2022. Kaarten koop je eenvoudig in onze online webshop, of straks aan de kassa op het Malieveld — zo lang de voorraad strekt.

Nieuw in 2022 is dat dag- en avondkaarten aan een datum zijn gekoppeld. Om te grote drukte te voorkomen, telt per dag een maximum aantal bezoekers. Koop je kaart daarom vooraf online om jouw entree te garanderen, zeker als je van ver moet komen.

Je kunt dus vooraf alleen e-tickets voor een bepaalde dag kopen, maar je kunt wel — zolang de voorraad strekt — deze datum na aankoop wijzigen. Door kaarten op datum te verkopen, kunnen we voor betere spreiding over de festivalperiode zorgen. Na een te drukke zaterdag 3 september, hebben we de spreiding tussen dag- en avondkaarten gewijzigd, zodat het ’s middags minder druk is.

Advies: Voorkom dat je voor niks naar Den Haag afreist en koop je kaartje vooraf!

ZONDAG 11 SEPTEMBER: DAGKAARTEN UITVERKOCHT! AVONDKAARTEN NOG WEL BESCHIKBAAR (16.15 UUR)!

Aan de kassa zijn alleen kaarten voor dezelfde dag verkrijgbaar, niet voor andere dagen. In de online ticketshop kun je voor alle dagen kaarten kopen. De kassa aan de ingang van de Tong Tong Fair en de online ticketshop verkopen kaarten uit dezelfde voorraad. Ze hebben dus allebei nog voorraad of zijn allebei uitverkocht.

Er zijn dag- en avondkaarten en Pasarpassen verkrijgbaar, en kaarten voor verschillende leeftijdsgroepen. Hier vind je alle tarieven op een rij.

Cadeaubon

Verras iemand met een cadeaubon voor een bezoek aan de Tong Tong Fair! Je kunt kiezen uit bonnen ter waarde van een dagkaart (€15,-), dagkaart kind 4 t/m 14 jaar (€4,50), avondkaart 18.00 – 22.00 u (€9,50) en avondkaart zondag 18.00 – 21.00 u €7,50). Voeg het gewenste aantal cadeaubonnen aan je winkelmandje toe. Na betaling ontvang je de cadeaubon(nen) in je mail. Degene voor wie de bon bestemd is, kan deze online inwisselen voor een toegangskaart op een dag naar keuze van 1 t/m 11 september 2022.

Als je alleen cadeaubonnen wilt kopen, zonder eigen dagtickets op datum, volg dan deze link, zodat je in een ticketshop met alleen cadeaubonnen komt.

Gift

Na twee coronajaren heeft de Tong Tong Fair het moeilijk. Toch hebben we de toegangsprijzen onveranderd gelaten om de Tong Tong Fair zo toegankelijk mogelijk te houden. Ben je blij dat de Tong Tong Fair er weer is en kun je iets meer missen? In de ticketshop kun je een donatie toevoegen aan je aankoop; je kunt zelf de hoogte van je gift bepalen. Met je gift versterk je onze organisatie en draag je bij aan het behoud van de Tong Tong Fair als Indisch festival en platform. Dankjewel!

Vragen?

Als je technische vragen hebt over de ticketshop, verwijzen wij je graag naar Ticketcounter, tel. +31 (0)10 751 64 00, of e-mail: info@ticketcounter.nl.

Voor vragen specifiek over de Tong Tong Fair, zie contactpagina.