Hoe werkt het?

Handleiding (klik hier)

Kies het soort en aantal tickets en daarna de betaalwijze. Na de betaling worden de tickets naar het e-mailadres gestuurd dat je hebt opgegeven. Dat gebeurt meteen. Heb je geen tickets ontvangen? Kijk dan in je spambox.

Print je e-ticket thuis uit. Kaartjes voor meerdere personen? Je print één entreebewijs per persoon en dient dus voor iedere persoon één print te overhandigen. Let op: Bij een onleesbare barcode kunnen we je helaas geen toegang verlenen. Vouw of beschadig de streepjescode dus niet!

Heb je een smartphone? Het is dan niet nodig om het e-ticket thuis te printen. Toon het ticket op je smartphone aan de kaartcontroleur, die het zal scannen.

Je e-ticket wordt bij de kaartcontrole gescand en kan slechts één keer gebruikt worden.

Heb je geen tickets ontvangen?
Neem dan contact op met onze partner Ticketcounter via info@ticketcounter.nl.

Kaarten kopen aan de kassa

Tijdens de Tong Tong Fair is het natuurlijk ook mogelijk om aan de kassa een kaartje te kopen. Je kunt aan onze kassa’s pinnen.

Een overzicht van de soorten dag- en avondkaarten en meerdaagse passen vind je op https://tongtongfair.nl/entreekaarten.

Kaarten voor houders van een CJP-pas of Ooievaarspas zijn uitsluitend aan de kassa van de Tong Tong Fair verkrijgbaar op vertoon van de desbetreffende pas. Deze kaarten zijn dus niet in de ticketshop te koop.

Géén service- en transactiekosten!

Wij brengen géén servicekosten in rekening en als je betaalt met iDEAL, VISA of Mastercard  zijn ook de transactiekosten gratis. Wij geven de voorkeur aan betaling met iDEAL.

Dagkaarten

Een ticket is te gebruiken op één dag naar keuze binnen de festivalperiode. Een dagkaart geeft toegang van 12.00 tot 22.00 uur.

Een overzicht van de soorten dag- en avondkaarten en meerdaagse passen vind je op https://tongtongfair.nl/entreekaarten.

Avondkaarten

Avondkaarten zijn tijdens de Tong Tong Fair verkrijgbaar in de ticketshop of aan de kassa van de Tong Tong Fair.

Tickets zijn te gebruiken op één dag naar keuze binnen de festivalperiode. Een avondkaart geeft toegang van 18.00  tot 22.00 uur.

Een overzicht van de soorten dag- en avondkaarten en meerdaagse passen vind je op https://tongtongfair.nl/entreekaarten.

CJP- en Ooievaarspas?

Houders van een CJP- of Ooievaarspas ontvangen korting op de entree van de Tong Tong Fair.

Deze kaarten zijn uitsluitend verkrijgbaar aan de kassa van de Tong Tong Fair op vertoon van de kortingspas.

Deze kaarten zijn niet in onze ticketshop te koop.

Gratis voor kinderen onder 4 jaar

Kinderen jonger dan 4 jaar krijgen gratis entree. Veel plezier!

Pasarpas

Liever een voordelige Pasarpas voor 11 dagen? Binnenkort ook te koop!

Tickets 62e Tong Tong Fair (2020)