Let op: dit is nog de ticketshop van vorig jaar. De ticketshop voor 2024 is nog niet geopend!

Toegangskaarten 63e Tong Tong Fair

Koop je e-tickets vooraf online in onze Ticketshop. Zo voorkom je teleurstelling aan de kassa als de Tong Tong Fair uitverkocht is. Er is geen voorverkoop van papieren toegangskaarten.

Verschillende toegangsprijzen

Afhankelijk van de dag waarop je de Tong Tong Fair wilt bezoeken, betaal je meer of minder voor een kaartje. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om te komen op een dag met een voordelig tarief (de eerste donderdag en de maandag). Wij hopen op deze manier de bezoekers beter te spreiden én breed toegankelijk te blijven. Wij brengen geen service- en transactiekosten in rekening.

Kinderkaartjes

Kinderen van 0 t/m 3 jaar hebben gratis toegang, maar hebben wel een toegangskaart nodig. Voeg deze toe aan je bestelling in de Ticketshop.

Avondkaartjes

Vanaf 18.00 u kun je tegen een gereduceerd tarief de Tong Tong Fair bezoeken met een avondkaartje. Op zondagavonden sluiten we een uur eerder, nl. om 21 uur i.p.v. 22 uur. Daarom zijn deze avondkaarten goedkoper.

Groepstarief

Voor donderdag 31 aug en maandag 4 sep is een gereduceerd groepstarief beschikbaar. Deze tickets zijn verkrijgbaar in de ticketshop.

Annuleren, omboeken en restitutie niet mogelijk

Door de wisselende toegangsprijzen per dag is het bij Ticketcounter technisch (nog) niet mogelijk om gekochte kaarten naar een andere datum om te boeken. Ook annuleren wij geen tickets en geven wij geen geld terug als je verhinderd bent. Uiteraard kun je een niet-gebruikte toegangskaart altijd doorgeven aan iemand anders.

Pasarpas

Heb je plannen om de Tong Tong Fair meerdere dagen te bezoeken? Kies dan voor de voordelige Pasarpas. Dit passe-partout is verkrijgbaar in de eigen ticketshop, maar ook aan de Infobalie in de Entree van de Tong Tong Fair. Met de Pasarpas loop je 11 dagen lang makkelijk in en uit. Wij brengen geen service- en transactiekosten in rekening.

Vragen?

Bij vragen of opmerkingen over je e-ticket en/of betaling kun je contact opnemen met Ticketcounter via 010 75 16 400 of info@ticketcounter.nl 

Ooievaarspas

Houders van de Haagse Ooievaarspas krijgen op vertoon van hun pas aan de kassa op de Tong Tong Fair een speciaal tarief: doordeweeks € 7,-, za of zo € 8,50, kinderen € 2,50. Omdat hun pas gescand moet worden, kan dit niet online.

Huisregels

Kijk hier voor de huisregels van de Tong Tong Fair.

Online tickets

 • Dagkaarten laag tarief
  € 15,-
  do 31 aug en ma 4 sep
 • Dagkaarten regulier
  € 17,25
  vr 1 sep, di 5 sep, wo 6 sep, do 7 sep, vr 8 sep
 • Dagkaarten weekend
  € 18,50
  za 2 sep, zo 3 sep, za 9 sep, zo 10 sep
 • Avondkaarten laag tarief
  € 9,50
  do 31 aug, zo 3 sep, ma 4 sep, zo 10 sep
 • Avondkaarten regulier
  € 10,95
  di 5 sep, wo 6 sep, do 7 sep
 • Avondkaarten vr & za
  € 12,50
  vr 1 sep, za 2 sep, vr 8 sep, za 9 sep
 • Kinderkaartje
  € 5,-
  4 t/m 14 jaar
 • Kinderen t/m 3 jaar
  Gratis
  Gratis toegang, wel een ticket ‘kopen’ in de ticketshop!
 • Groepstarief (v.a. 25 pers.)
  € 13,50
  do 31 aug, ma 4 sep

Pasarpas 11 dagen