Kaarten 62e Tong Tong Fair

De 62e Tong Tong Fair vindt plaats van 1 t/m 11 september 2022. Kaarten koop je eenvoudig in onze online webshop, of straks aan de kassa op het Malieveld.

Nieuw in 2022 is dat dag- en avondkaarten aan een datum zijn gekoppeld. Je kunt dus vooraf alleen e-tickets voor een bepaalde dag kopen, maar je kunt wel — zolang de voorraad strekt — deze datum na aankoop wijzigen. Door kaarten op datum te verkopen, kunnen we voor betere spreiding over de festivalperiode zorgen, zodat het nooit té druk wordt.

Er zijn dag- en avondkaarten en Pasarpassen verkrijgbaar, en kaarten voor verschillende leeftijdsgroepen. Hier vind je alle tarieven op een rij.

Cadeaubon

Binnenkort wordt aan de ticketshop de optie Cadeaubon toegevoegd. Je kunt iemand dan een toegangskaart cadeau doen in de vorm van een promotiecode. De gelukkige ontvanger kan vervolgens zelf een datum uitkiezen.

Gift

Na twee coronajaren heeft de Tong Tong Fair het moeilijk. Toch hebben we de toegangsprijzen onveranderd gelaten om de Tong Tong Fair zo toegankelijk mogelijk te houden. Ben je blij dat de Tong Tong Fair er weer is en kun je iets meer missen? In de ticketshop kun je een donatie toevoegen aan je aankoop; je kunt zelf de hoogte van je gift bepalen. Met je gift versterk je onze organisatie en draag je bij aan het behoud van de Tong Tong Fair als Indisch festival en platform. Dankjewel!

Vragen?

Als je technische vragen hebt over de ticketshop, verwijzen wij je graag naar Ticketcounter, tel. +31 (0)10 751 64 00, of e-mail: info@ticketcounter.nl. Zij zijn bereikbaar:

  • maandag t/m vrijdag 9.00 – 17.30 uur
  • zaterdag en zondag 8.30 – 12.30 uur

Voor vragen specifiek over de Tong Tong Fair, zie contactpagina.