Praktische informatie

Datum 2019

Datum 61e Tong Tong Fair:
donderdag 23 mei t/m zondag 2 juni 2019

Festivallocatie

Malieveld
Koningskade 1
2596 AA Den Haag

Het Malieveld ligt op circa 5 minuten loopafstand van het station. Tussen het Centraal Station en het Malieveld ligt een brede promenade voor wandelaars. De ingang van de Tong Tong Fair bevindt zich aan de Koningskade.

Openingstijden

Openingstijden  61e Tong Tong Fair
donderdag 23 mei t/m zondag 2 juni 2019
Dagelijks 12.00 – 22.00 uur

Entreekaarten

Kijk op deze pagina voor informatie over entreekaarten.

Contact

Kantoor Stichting Tong Tong en Pasar Malam Besar BV:

Raamweg 2
2596 HL Den Haag
tel. 070 354 09 44
e-mail: info@tongtong.nl

Locaties (paviljoens en podia)

De Tong Tong Fair is een archipel van tenten, opgebouwd als een stad met straten en pleinen, theaters en tentoonstellingen, winkels en waroengs, paviljoens en podia. Wat vind je waar? Op de pagina tongtongfair.nl/locaties lees je meer.

Parkeren in Den Haag

Neem afrit 2 op de Utrechtse Baan (A12) en volg de borden P Centraal Station. Wie afslag 2 heeft gemist, of via de A44/N44 Den Haag binnenrijdt, volgt P-route Zuid.

Goedkoop parkeren buiten Den Haag

Vermijd files en bespaar parkeergeld door te parkeren bij P+R Hoornwijck in Rijswijk.

Op de A4, A12 en A13 staan voor het verkeersplein Ypenburg borden ‘P+R Hoornwijck’. Volg deze borden naar de parkeergarage aan de Laan van Zuid Hoorn 38 in Rijswijk. De afstand van P+R Hoornwijck naar de tramhalte Laan van ’s Gravenmade waar de Binnenstad Express stopt is 260 meter. In de garage is plaats voor 444 auto’s. Elke 10 minuten rijdt tram 15 in ongeveer 13 minuten naar Den Haag centrum.

Adres
P+R Hoornwijck
Laan van Zuid Hoorn 38
2289 DE Rijswijk

Tarieven P+R HOORNWIJCK
U kunt gebruik maken van een voordelige P+R kaart. U parkeert uw auto en reist verder per HTM tram of bus. Het basistarief is 5 euro voor een auto en een persoon. Meereizende personen betalen een euro per persoon extra.
1 persoon en een auto € 5,-
2 personen en een auto € 6,-
3 personen en een auto € 7,-
4 personen en een auto € 8,-
5 personen en een auto € 9,-

Meer info, zie deze website.

Parkeren op het Malieveld

Bezoekers kunnen helaas niet op het Malieveld parkeren. De beperkte ruimte is uitsluitend gereserveerd voor deelnemers, standhouders en invaliden. Het parkeren is aan strikte regels gebonden. Auto’s zonder parkeerkaart worden direct verwijderd.

Parkeren voor invaliden op het Malieveld

Automobilisten met een parkeerkaart voor invaliden kunnen parkeren óp het Malieveld zelf. Een dagkaart kost € 12,50. Wilt u alleen iemand laten uitstappen? Dat kan ook. In beide gevallen meldt u zich met uw auto linksvoor bij de slagboom, aan het begin van de Boorlaan. Volg a.u.b de instructies van de parkeerwacht.

Pak de becak (fietstaxi)

Volgepakt naar huis? Er rijden elke dag becaks tussen Den Haag Centraal en de Tong Tong Fair. Pak de becak!

Taxi

Vrijwel altijd staan enkele taxi’s klaar bij de uitgang van de Tong Tong Fair om passagiers mee te nemen. Als u het zekere voor het onzekere wilt nemen, kunt u bij de Infobalie in de Entree telefonisch een taxi op naam bestellen. U kunt dan ook met de taxi afspreken of hij u bij de uitgang ophaalt, of bijvoorbeeld bij de Poffertjessalon op de hoek van het Malieveld.

Bewegwijzering op de Tong Tong Fair

De Tong Tong Fair is opgebouwd als een stad, met straten en pleinen, terrassen en theaters. Om van bezoekers geen spoorzoekers te maken, hebben alle straten en pleinen namen. In de Entree, maar ook op de informatiezuilen die over het hele festivalterrein verspreid staan, hangt de stadsplattegrond.

EHBO

In de Entree bevindt zich een hulppost van de EHBO. In beide weekenden is ook een EHBO-post in Eetwijk Oost geopend.

Garderobe

In de Entree bevindt zich een bewaakte garderobe. Gebruik daarvan kost € 1,- per tas of paraplu. Voor Sobats is de garderobe gratis. De Tong Tong Fair is niet aansprakelijk voor verlies of schade.

Honden

Helaas is de Tong Tong Fair niet toegankelijk voor honden, behalve voor zgn. ‘hulphonden’ (blindengeleidehond e.d.).

Geen geldautomaten

Op de Tong Tong Fair zelf is geen geldautomaat maar je kunt bij de meeste standhouders pinbetalingen doen.

Tip: Op loopafstand van het Malieveld zijn geldautomaten, bijvoorbeeld op het Centraal Station.

Pinnen aan de kassa

Toegangskaarten kopen aan de kassa van de Tong Tong Fair? Dat kan. Je kunt hier pinnen.

Reserveren voorstellingen?

Bij verscheidene voorstellingen in Studio Tong Tong verwachten we grote drukte. Bij die specifieke voorstellingen werken we daarom met reserveringen. Zonder reserveringsbewijs krijg je helaas geen toegang (tenzij er nog vrije plaatsen zijn). In het programma kun je zien welke voorstellingen dat zijn.

Wil je dolgraag naar de voorstelling?

Haal dan meteen bij aankomst een (gratis) reserveringsbewijs bij de Infobalie in de Entree. Doe dat op de dag zelf. OP=OP.

Voor Sobats, donateurs van Stichting Tong Tong, reserveren we standaard een serie zitplaatsen, maar ook daarvoor geldt: OP=OP.

Je dient 5 minuten voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn. Ben je er  niet, dan vervalt je reservering en maken we iemand anders blij.

Reserveren = gratis!

Rolstoelen en rollators (reserveer vooraf!)

Bij de Infobalie in de Entree is een beperkt aantal rolstoelen en rollators te leen. Zij zijn bedoeld voor mensen die slecht ter been zijn, maar niet zelf in het bezit zijn van een rolstoel/rollator. Wij raden u aan om ruim voor uw komst naar de Tong Tong Fair een rolstoel/ rollator te reserveren. Tijdens het evenement kan dit alleen telefonisch:  070 3540 944. Er zijn geen kosten verbonden aan het lenen van een rolstoel/rollator. Wel dient u een borgsom te betalen van € 20,– en maken wij een kopie van uw legitimatie. Let op: het komt regelmatig voor dat alle rolstoelen en rollators zijn uitgeleend. Maak een reservering!

Toiletten

Op de Tong Tong Fair bevinden zich twee toiletgroepen. Kosten € 0,50. Gratis voor Sobats en houders van een Pasarpas (passe-partout)

Onze fotografen en filmers

Het is mogelijk dat je als bezoeker gefotografeerd of gefilmd wordt. De Tong Tong Fair behoudt zich altijd het recht voor om dit materiaal voor publicatie te gebruiken.