Praktische informatie

Malieveld
Koningskade 1
2596 AA Den Haag

Het Malieveld ligt op circa 5 minuten loopafstand van het station. Tussen het Centraal Station en het Malieveld ligt een brede promenade voor wandelaars. De ingang van de Tong Tong Fair bevindt zich aan de Koningskade.

Maandag t/m zaterdag 12.00 – 22.00 uur
Zondagen 12.00 – 21.00 uur

Koop tickets in de ticketshop van de Tong Tong Fair. Wij brengen geen service- en transactiekosten in rekening!

Meerdaagse kaarten, de zogenaamde Pasarpassen, zijn verkrijgbaar in een eigen ticketshop. Met de Pasarpas loop je 11 dagen lang makkelijk in en uit. Al vanaf € 6 per dag! Wij brengen geen service- en transactiekosten in rekening.

Bij Pasar Boekoe, de Garderobe, Stichting/Toko Tong Tong, Waroeng Koppi, de plantenstand i.s.m. Win Boesri, Hospitality Lounge, Tong Tong Bar, De Rotonde en de bars in het foodcourt van de Eetwijk kun je alleen met pin betalen. Eventueel is bij de Infobalie in de Entree een anonieme pinkaart verkrijgbaar. Deze kun je opladen met een bedrag naar keuze dat je contant kunt betalen. De anonieme pinkaart kun je uitsluitend bij bovengenoemde verkooppunten gebruiken.

Bij standhouders kunnen de betaalwijzen verschillen (contant, pin of een combinatie van beide).

Zie ook Geldautomaten.

Op de Tong Tong Fair zelf is geen geldautomaat maar je kunt bij de meeste standhouders pinbetalingen doen.

Tip: Op loopafstand van het Malieveld zijn geldautomaten, bijvoorbeeld op het Centraal Station. Check hier de Geldmaatlocaties in de buurt van de Tong Tong Fair/Koningskade 1.

Correspondentieadres Tong Tong Fair
Postbus 96831
2509 JE Den Haag
+31 70 3540944
info@tongtong.nl

Er zijn EHBO-posten aanwezig.

Direct na de kaartcontrole bevindt zich de Garderobe. Bezoekers betalen € 1,20 per jas, tas of paraplu. Gratis voor Sobats (donateurs van Stichting Tong Tong). De Tong Tong Fair is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal.

Helaas is de Tong Tong Fair niet toegankelijk voor honden, behalve voor zgn. ‘hulphonden’ (blindengeleidehond e.d.).

Den Haag, wereldstad aan zee: heerlijk voor een kort of lang verblijf! Combineer je bezoek aan Tong Tong Fair met een overnachting in een van de fraaie hotels. Lees meer.

Kijk hier voor de huisregels van de Tong Tong Fair.

De Tong Tong Fair is een archipel van tenten, opgebouwd als een stad met straten en pleinen, theaters en tentoonstellingen, winkels en waroengs, paviljoens en podia. Wat vind je waar? Op de pagina tongtongfair.nl/locaties lees je meer.

Neem afrit 2 op de Utrechtse Baan (A12) en volg de borden P Centraal Station. Wie afslag 2 heeft gemist, of via de A44/N44 Den Haag binnenrijdt, volgt P-route Zuid.
Er is een parking onder het Malieveld, bij het Centraal Station (New Babylon), onder het Tournooiveld, onder het Plein en onder het Muzenplein. Allemaal op loopafstand van het Malieveld.


Let op: Q-park CS New Babylon (naast Centraal Station) biedt korting aan TTF-bezoekers als zij vooraf online een plek reserveren:

  • 6 uur parkeren regulier € 26, online tarief vanaf € 23 (maandag t/m vrijdag)
  • 6 uur parkeren regulier € 26, online tarief vanaf € 15 (weekend)

Klik hier om te reserveren.

 

Staatsbosbeheer, eigenaar van het Malieveld, verbiedt met ingang van 2019 dat bezoekers incl. invaliden op het Malieveld parkeren. De eigenaar verwijst naar de garage onder het Malieveld. Er is daar echter geen lift.

Kiss and ride

U kunt zich wel laten afzetten bij de ingang van de Tong Tong Fair. De chauffeur kiest dan de ingang van het Malieveld via de Boorlaan. Volgt u aub de instructies van de parkeerwachters.

Na het afzetten kan chauffeur de auto parkeren in de garage onder het Malieveld of in een andere nabij gelegen parkeergarage.

Vermijd files en bespaar parkeergeld door te parkeren bij P+R Hoornwijck in Rijswijk.

Op de A4, A12 en A13 staan voor het verkeersplein Ypenburg borden ‘P+R Hoornwijck’. Volg deze borden naar de parkeergarage aan de Laan van Zuid Hoorn 38 in Rijswijk. De afstand van P+R Hoornwijck naar de tramhalte Laan van ’s Gravenmade waar de Binnenstad Express stopt is 260 meter. In de garage is plaats voor 444 auto’s. Elke 10 minuten rijdt tram 15 in ongeveer 13 minuten naar Den Haag centrum.

Adres
P+R Hoornwijck
Laan van Zuid Hoorn 38
2289 DE Rijswijk

Meer info zoals tarieven, zie deze website.

Staatsbosbeheer is eigenaar van het Malieveld en heeft bepaald dat nog slechts bij hoge uitzondering geparkeerd mag worden op het veld. Touringcars mogen niet meer parkeren op het Malieveld per 2019.

Natuurlijk kunt u wel uw passagiers laten uitstappen bij het Malieveld. Dit kan bij de Boorlaan, links van het Malieveld. De bezoekers lopen vervolgens via het voetpad naar de ingang van de Tong Tong Fair.

U kunt uw bus parkeren aan de Prinsessegracht.

Bij de Infobalie in de Entree zijn rolstoelen gratis te leen.

Reserveer deze tijdig!

Bel: 070 354 0944. Of stuur een mail naar info@tongtong.nl (mogelijk tot en met 30 augustus; daarna alleen telefonisch).

U dient een borgsom te betalen van € 20,–; we maken een kopie van uw legitimatie.

Vrijwel altijd staan enkele taxi’s klaar bij de uitgang van de Tong Tong Fair om passagiers mee te nemen. Als u het zekere voor het onzekere wilt nemen, kunt u bij de Infobalie in de Entree telefonisch een taxi op naam bestellen. U kunt dan ook met de taxi afspreken of hij u bij de uitgang ophaalt, of bijvoorbeeld bij de Poffertjessalon op de hoek van het Malieveld.

Op de Tong Tong Fair bevinden zich twee toiletgroepen met toiletwagens (geen Dixies). Gebruik kost € 0,70.