Standverhuur

De inschrijving voor standruimte (food, non food) is geopend. Download hier alle benodigde informatie voor deelname aan de 62e Tong Tong Fair.

Praktische informatie

Datum 62e Tong Tong Fair

Vanwege COVID-19 (corona) is de 62e Tong Tong Fair uitgesteld van 2020 naar 2021. De precieze datum wordt later bekend gemaakt. Voor het eerst in onze geschiedenis (sinds 1959!) zijn wij gedwongen een jaar over te slaan.

Festivallocatie

Malieveld
Koningskade 1
2596 AA Den Haag

Het Malieveld ligt op circa 5 minuten loopafstand van het station. Tussen het Centraal Station en het Malieveld ligt een brede promenade voor wandelaars. De ingang van de Tong Tong Fair bevindt zich aan de Koningskade.

Openingstijden

Openingstijden  62e Tong Tong Fair
Dagelijks 12.00 – 22.00 uur

Overzicht entreekaarten

Kijk op deze pagina voor informatie over entreekaarten.

Ticketshop dagkaarten

Koop tickets in de ticketshop van de Tong Tong Fair. Wij brengen geen service- en transactiekosten in rekening!

Ticketshop Pasarpassen

Meerdaagse kaarten, de zogenaamde Pasarpassen, zijn verkrijgbaar in een eigen ticketshop. Met de Pasarpas loop je 11 dagen lang makkelijk in en uit. Al vanaf € 6 per dag! Wij brengen geen service- en transactiekosten in rekening.

Koop je Pasarpas hier.

Bewegwijzering op de Tong Tong Fair

De Tong Tong Fair is opgebouwd als een stad, met straten en pleinen, terrassen en theaters. Om van bezoekers geen spoorzoekers te maken, hebben alle straten en pleinen namen. In de Entree, maar ook op de informatiezuilen die over het hele festivalterrein verspreid staan, hangt de stadsplattegrond.

Contact

Correspondentieadres Tong Tong Fair
Postbus 96831
2509 JE Den Haag
+31 70 3540944
info@tongtong.nl

EHBO

Er zijn EHBO-posten aanwezig.

Garderobe

In de Entree bevindt zich een bewaakte garderobe. Gebruik daarvan kost € 1,- per tas of paraplu. Voor Sobats is de garderobe gratis. De Tong Tong Fair is niet aansprakelijk voor verlies of schade.

Geldautomaten

Op de Tong Tong Fair zelf is geen geldautomaat maar je kunt bij de meeste standhouders pinbetalingen doen.

Tip: Op loopafstand van het Malieveld zijn geldautomaten, bijvoorbeeld op het Centraal Station.

Honden

Helaas is de Tong Tong Fair niet toegankelijk voor honden, behalve voor zgn. ‘hulphonden’ (blindengeleidehond e.d.).

Hotels in Den Haag

Den Haag, wereldstad aan zee: heerlijk voor een kort of lang verblijf! Combineer je bezoek aan Tong Tong Fair met een overnachting in een van de fraaie hotels. Lees meer.

Locaties (paviljoens en podia)

De Tong Tong Fair is een archipel van tenten, opgebouwd als een stad met straten en pleinen, theaters en tentoonstellingen, winkels en waroengs, paviljoens en podia. Wat vind je waar? Op de pagina tongtongfair.nl/locaties lees je meer.

Parkeren in Den Haag

Neem afrit 2 op de Utrechtse Baan (A12) en volg de borden P Centraal Station. Wie afslag 2 heeft gemist, of via de A44/N44 Den Haag binnenrijdt, volgt P-route Zuid.
Er is een parking onder het Malieveld, bij het Centraal Station (New Babylon), onder het Tournooiveld, onder het Plein en onder het Muzenplein. Allemaal op loopafstand van het Malieveld.

Parkeren voor invaliden

Staatsbosbeheer, eigenaar van het Malieveld, verbiedt met ingang van 2019 dat bezoekers incl. invaliden op het Malieveld parkeren. De eigenaar verwijst naar de garage onder het Malieveld. Er is daar echter geen lift.

Kiss and ride

U kunt zich wel laten afzetten bij de ingang van de Tong Tong Fair. De chauffeur kiest dan de ingang van het Malieveld via de Boorlaan. Volgt u aub de instructies van de parkeerwachters.

Na het afzetten kan chauffeur de auto parkeren in de garage onder het Malieveld of in een andere nabij gelegen parkeergarage.

Rolstoelen gratis te leen

Bij de Infobalie in de Entree zijn rolstoelen en rollators gratis te leen. Reserveer deze tijdig! Bel: 070 354 0944. Of stuur een mail naar info@ tongtong.nl. U dient een borgsom te betalen van € 20,–; we maken een kopie van uw legitimatie.

Parkeren buiten Den Haag (tip!)

Vermijd files en bespaar parkeergeld door te parkeren bij P+R Hoornwijck in Rijswijk.

Op de A4, A12 en A13 staan voor het verkeersplein Ypenburg borden ‘P+R Hoornwijck’. Volg deze borden naar de parkeergarage aan de Laan van Zuid Hoorn 38 in Rijswijk. De afstand van P+R Hoornwijck naar de tramhalte Laan van ’s Gravenmade waar de Binnenstad Express stopt is 260 meter. In de garage is plaats voor 444 auto’s. Elke 10 minuten rijdt tram 15 in ongeveer 13 minuten naar Den Haag centrum.

Adres
P+R Hoornwijck
Laan van Zuid Hoorn 38
2289 DE Rijswijk

Tarieven P+R HOORNWIJCK
U kunt gebruik maken van een voordelige P+R kaart. U parkeert uw auto en reist verder per HTM tram of bus. Het basistarief is 5 euro voor een auto en een persoon. Meereizende personen betalen een euro per persoon extra.
1 persoon en een auto € 5,-
2 personen en een auto € 6,-
3 personen en een auto € 7,-
4 personen en een auto € 8,-
5 personen en een auto € 9,-

Meer info, zie deze website.

Parkeren touringcars

Staatsbosbeheer is eigenaar van het Malieveld en heeft bepaald dat nog slechts bij hoge uitzondering geparkeerd mag worden op het veld. Touringcars mogen niet meer parkeren op het Malieveld per 2019.

Natuurlijk kunt u wel uw passagiers laten uitstappen bij het Malieveld. Dit kan bij de Boorlaan, links van het Malieveld. De bezoekers lopen vervolgens via het voetpad naar de ingang van de Tong Tong Fair.

U kunt uw bus parkeren aan de Prinsessegracht.

Pak de becak (fietstaxi)

Volgepakt naar huis? Er rijden elke dag becaks tussen Den Haag Centraal en de Tong Tong Fair. Pak de becak!

Rolstoelen te leen

Bij de Infobalie in de Entree zijn rolstoelen en rollators gratis te leen.

Reserveer deze tijdig!

Bel: 070 354 0944. Of stuur een mail naar info@ tongtong.nl.

U dient een borgsom te betalen van € 20,–; we maken een kopie van uw legitimatie.

Taxi

Vrijwel altijd staan enkele taxi’s klaar bij de uitgang van de Tong Tong Fair om passagiers mee te nemen. Als u het zekere voor het onzekere wilt nemen, kunt u bij de Infobalie in de Entree telefonisch een taxi op naam bestellen. U kunt dan ook met de taxi afspreken of hij u bij de uitgang ophaalt, of bijvoorbeeld bij de Poffertjessalon op de hoek van het Malieveld.

Pinnen aan de kassa

Toegangskaarten kopen aan de kassa van de Tong Tong Fair? Dat kan. Je kunt hier pinnen.

Toiletten

Op de Tong Tong Fair bevinden zich twee toiletgroepen. Kosten € 0,50. Gratis voor Sobats en houders van een Pasarpas (passe-partout)

Onze fotografen en filmers

Het is mogelijk dat je als bezoeker gefotografeerd of gefilmd wordt. De Tong Tong Fair behoudt zich altijd het recht voor om dit materiaal voor publicatie te gebruiken.