Blijf overnachten in Den Haag

Den Haag, wereldstad aan zee: heerlijk voor een kort of lang verblijf! Combineer je bezoek aan Tong Tong Fair met een overnachting in een van de fraaie hotels. Bijvoorbeeld in Babylon Hotel Den Haag op een steenworp van het Malieveld, of The Hague Marriott tussen het Kunstmuseum en het Catshuis.

Zoveel te doen!

Den Haag biedt 365 dagen per jaar veel moois. Wandelen en uitwaaien op het strand of een dagje shoppen in De Beste Binnenstad van Nederland. Of bezoek de wereldberoemde musea van Den Haag , zoals het  Mauritshuis op 12 minuten lopen van het Malieveld of het Kunstmuseum in het Statenkwartier. Of maak een boottocht met de Willemsvaart.

Zoek een hotel

Babylon Hotel ligt tegenover het Malieveld, naast het treinstation. The Hague Marriott (het voormalige Bel Air Hotel) ligt in het Statenkwartier, een Haagse wijk met Indische roots. In het centrum, tegenover het Haags Filmhuis (met veel Indische films tijdens de Tong Tong Fair) ligt hotel Mercure Hotel Den Haag Central. Meer hotels in alle prijsklassen vind je via deze link.