Tickets Tong Tong Fair

Hoe werkt de ticketshop?

Tickets voor de Tong Tong Fair bestel je in een handomdraai in onze ticketshop. Kies het soort en aantal tickets en daarna de betaalwijze. Na de betaling worden de tickets naar het e-mailadres gestuurd dat je hebt opgegeven. Dat gebeurt meteen. Heb je geen tickets ontvangen? Kijk dan in je spambox.

Wij brengen géén servicekosten in rekening en als je betaalt met iDEAL zijn ook de transactiekosten gratis.

Ik heb geen tickets ontvangen!

Zodra je betaald hebt, ontvang je de e-tickets. Heb je geen tickets ontvangen? Kijk dan in je spambox. Vind je daar niets? Neem dan contact op met onze partner Ticketcounter via info@ticketcounter.nl. Zij helpen je graag verder!

Print het entreeticket thuis uit

Je e-ticket wordt bij de kaartcontrole gescand en kan slechts één keer gebruikt worden. Gelieve de barcode niet te vouwen of te beschadigen. Bij een onleesbare barcode kunnen we je helaas geen toegang verlenen.

Kaartjes voor meerdere personen? Je print één entreebewijs per persoon en dient dus voor iedere persoon één print te overhandigen.

Geen servicekosten

Er worden geen servicekosten in rekening gebracht.

Geen transactiekosten iDEAL

Als je betaalt met iDEAL, betaal je géén transactiekosten.

VISA, Mastercard, PayPal

Transactiekosten bij betaling met:

VISA 2%

Mastercard 2%

Paypal 2%

Kaarten aan de kassa

Tijdens de Tong Tong Fair is het natuurlijk ook mogelijk om aan de kassa een kaartje te kopen. Je kunt aan onze kassa’s pinnen.

Dagkaarten

Een ticket is te gebruiken op één dag naar keuze binnen de festivalperiode. Een dagkaart geeft toegang van 12.00 tot 22.00 uur.

Een overzicht van de soorten dag- en avondkaarten en meerdaagse passen vind je op https://tongtongfair.nl/entreekaarten.

Avondkaarten

Avondkaarten zijn tijdens de Tong Tong Fair verkrijgbaar in de ticketshop of aan de kassa van de Tong Tong Fair.

Tickets zijn te gebruiken op één dag naar keuze binnen de festivalperiode. Een avondkaart geeft toegang van 18.00  tot 22.00 uur.

Een overzicht van de soorten dag- en avondkaarten en meerdaagse passen vind je op https://tongtongfair.nl/entreekaarten.

Meerdaagse kaarten (Pasarpas)

Elke dag naar de Tong Tong Fair? Dat kan met de handige Pasarpas, een voordelige passe-partout voor 11 dagen. De Pasarpas heeft een eigen webwinkel: tongtongfair.nl/pasarpassen

Er is al een Pasarpas voor € 65,- voor 11 dagen!

Een overzicht van de soorten dag- en avondkaarten en meerdaagse passen vind je op https://tongtongfair.nl/entreekaarten.

Bintang at Night afterparty in Paard

Bintang at Night is de afterparty met dj’s uit Indonesië en Nederland die Tong Tong Fair, Paard en DJ Mag Indonesia organiseren in de Haagse poptempel Paard. Datum: zaterdag 2 juni, aanvang 22.00 uur.

Meer informatie vind je op https://tongtongfair.nl/afterparty.

De 60e Tong Tong Fair is afgelopen, de ticketshop is gesloten. De voorverkoop voor de 61e Tong Tong Fair in 2019 (van 23 mei t/m 2 juni) start later dit jaar. Blader hier nog eens door de mooie tentoonstellingen die in 2018 te zien waren!

  • Naar Holland, expositie

  • De geschiedenis van de Pasar Malam van Tong-Tong, een Indische onderneming

  • Indische iconen van de Nederlandse popmuziek

  • Expositie: Tropenjazz