Indonesië-Paviljoen

Het Indonesië-Paviljoen is een wijk op de Grand Pasar. Door de smalle straatjes, uitpuilende winkeltjes en typische geuren waan je je op een avondmarkt in Indonesië.

Wie geen tijd of geld heeft om naar Zuidoost-Azië reizen, komt volop aan zijn trekken op de Tong Tong Fair zelf. Een bezoek is als een reis naar Zuidoost-Azië en de Pacific, maar dan zonder de jetlag! Dat komt natuurlijk door de Indische roots van de Tong-Tong maar ook door de vele deelnemers uit Zuidoost-Azië die speciaal voor ons evenement overkomen. Ook in 2022!

2022

Er zijn in 2022 standhouders uit Jakarta, Depok, Tangerang, Bekasi, Bandung (West-Java), Yogyakarta (Midden-Java), Surabaya (Oost-Java), Bukittinggi (West- Sumatra), Jambi (Sumatra), Gorontalo (Sulawesi).

Zodra de exotische koopwaren zijn uitgestald, geven de tropische geuren een overweldigende zintuigelijke sensatie!

In 1981 begon het!

Sinds1981 komen standhouders over uit Indonesië voor deelname aan de Tong Tong Fair in Den Haag. Hun aantal is enorm gegroeid en maakt de Tong Tong Fair een uniek evenement in Europa. Naast deelnemers uit Indonesië zijn er tegenwoordig ook ondernemers uit Vietnam, Singapore, India en Thailand. Net zoals op de heerlijke night markets in de Archipel zelf!