Stichting Tong Tong

Stichting Tong Tong (1960) is de oudste Indische culturele organisatie van ons land. Haar doel is de Indische cultuur te stimuleren en de kennis over Indische mensen en hun cultuurgeschiedenis te bevorderen. Deze doelstellingen zijn het meest zichtbaar op het Tong Tong Festival, het culturele programma van de jaarlijkse Tong Tong Fair in Den Haag. Maar de stichting is ook actief búiten het Malieveld: als uitgever van boeken, als producent van tentoonstellingen, als denktank én vraagbaak over Indisch erfgoed.

Sinds 1960 werkt Stichting Tong Tong aan die ene missie: het behoud van en de overdracht van de kennis over de Indische cultuur.  Stichting Tong Tong werkt vanuit de opvatting dat Indische cultuur een onlosmakelijk deel van de Nederlandse cultuur is, en Indische geschiedenis een onderdeel van de vaderlandse geschiedenis.

Word donateur!

Wij hebben uw financiële hulp hard nodig om dit te kunnen blijven doen. Steun Stichting Tong Tong daarom met een donatie. Stichting Tong Tong heeft een eigen website waarop u meer kunt lezen over de boeken, tentoonstellingen en speciale projecten. Als Sobat – donateur – maakt u het mogelijk dat wij meer Indische projecten kunnen realiseren. Op de website van Stichting Tong Tong kunt u lezen hoe uw donatie ons daarbij helpt.

Al vanaf € 20,00 bent u Sobat: donateur van Stichting Tong Tong! Kijk op de website van Stichting Tong Tong.