Adverteer ook in de uitgaven van de Tong Tong Fair!

Wilt u adverteren in een massamedium zoals de programmakrant van de Tong Tong Fair, die in een oplage van 100.000 verschijnt? Wij bieden diverse mogelijkheden tot adverteren, ook in relatiemagazine De Sobat en beurscatalogus Boekoe Pienter. Daarnaast verhuren wij billboards op de Tong Tong Fair en versturen we naar ca 12.000 abonnees een digitale nieuwsbrief.

In de onderstaande tariefkaarten staan advertentietarieven, technische gegevens, planningen en gegevens over de distributie. De tariefkaarten openen als PDF in een nieuw venster. Meer informatie? Mail naar advertenties@tongtong.nl.

Billboards Tong Tong Fair 2017

Wij bieden 4 mogelijkheden tot  het plaatsen van billboards op de Tong Tong Fair.

  1. Buiten, naast de ingang aan de hekken. Deze plekken zijn alleen beschikbaar voor sponsors.
  2. Wandgroot (meerdere strekkende meters).
  3. Op vierkante reclamezuilen van 2,75m hoog.
  4. A1-posters op o.a. driehoeksborden op borsthoogte.

Meer informatie over billboards? Download hier de tariefkaart.

Festivalkrant van de Tong Tong Fair 2017 (oplage 100.000)

De festivalkrant ‘Pasarkrant’ van de Tong Tong Fair is een reisgids voor bezoekers van het evenement, met uitgebreide informatie over de de theaterprogramma’s van het Tong Tong Festival en nieuws over de Eetwijk, Grand Pasar en het Indonesië-Paviljoen.

Deze speciale uitgave heeft een oplage van 100.000 exemplaren; het is het enige echte massamedium voor liefhebbers van Indische, en ruimer gesproken Zuidoost-Aziatische cultuur, met veruit de grootste oplage in Nederland.

Tariefkaart Pasarkrant 2017

Digitale nieuwsbrief (naar ca. 12.000 abonnees)

In aanloop naar de Tong Tong Fair versturen wij nieuwsbrieven, eens per maand en kort voor het evenement vaker. Adverteren is mogelijk.

Tariefkaart digitale nieuwsbrief

Indisch Anders (opl. 25.000)

Indisch Anders, boekenkrant bij het Tong Tong Festival, richt zich op lezers met belangstelling voor (post)koloniale letteren. De krant bevat o.a. recensies, achtergrondverhalen en interviews. De overzichtelijke omvang en heldere opmaak van Indisch Anders maken de advertenties zeer opvallend. Indisch Anders is gratis verkrijgbaar bij bijna 300 distributeurs door heel Nederland, o.a. boekwinkels en bibliotheken. De krant wordt daarnaast via controlled circulation gestuurd aan de donateurs van Stichting Tong Tong, momenteel ruim 2.000.

Tariefkaart Indisch Anders 2017

De Sobat 2017 (oplage min. 2.500)

De Sobat is het relatiemagazine van Stichting Tong Tong, de oudste Indische culturele instelling van Nederland.

Tariefkaart De Sobat 2017

Boekoe Pienter

In 2017 verschijnt de Boekoe Pienter, de beurscatalogus van de Tong Tong Fair,  als magazine op A5-formaat. Met nieuws over de theaterprogramma’s, wetenswaardigheden over de Grand Pasar en het Indonesië-Paviljoen, culinaire berichten uit de Eetwijk en uiteraard met handige plattegronden en de veel bekeken lijsten ‘waar koop ik wat’ en ‘waar eet ik dat?’

Tariefkaart Boekoe Pienter 2017

Meer informatie?

Mail naar advertenties@tongtong.nl.