Slentershoppen op de Grand Pasar van de Tong Tong Fair

Het aantal kilo’s bagage dat je als luchtreiziger mag vervoeren, is helaas begrensd. Dat kan best jammer zijn want in Azië struikel je over prachtige cadeaus. Gelukkig vind je op de Tong Tong Fair een schat aan hebbedingen, van oleh-oleh voor de thuisblijvers tot antieke pronkstukken. De ene standhouder presenteert er het resultaat van zijn recente inkopen in Zuidoost-Azië, de ander reist vanuit dit continent naar de Tong Tong Fair. Er zijn cadeautjes van een euro tot verborgen schatten van honderden euro’s. Je gaat nooit met lege handen naar huis!

Grand Pasar

De Grand Pasar is de naam voor de beurs van de Tong Tong Fair. Een bezoek aan deze beroemde East-meets-West-beurs is een zintuiglijke reis waar geur, kleur en klank om voorrang strijden. Het aanbod varieert van (antieke) meubels, woonaccessoires, kookgerei, stoffen, kunst, Yogya-zilver, antiek, curiosa, textiel, kleding, boeken, sieraden, edelstenen, vruchten, tropische planten, kruiden en specerijen en vele andere prachtige hebbedingen en weggevers. Meer inspiratie vind je in de rubriek Fair.

Wist je dat onze standhouders elk jaar nieuwe inkopen doen in Zuidoost-Azië? En dat vele tientallen vanuit Indonesië, Vietnam, Singapore, Maleisië, Thailand en India naar de Tong Tong Fair reizen? Er komen zelfs zóveel standhouders speciaal voor de Tong Tong Fair uit Indonesië over, dat er een apart Indonesië-Paviljoen is. Het bestaat uit meerdere geschakelde paviljoens.