Helaas! 62e Tong Tong Fair uitgesteld

Helaas! We hadden zo gehoopt u allemaal weer terug te zien in september, maar door de huidige coronamaatregelen zijn wij genoodzaakt de 62e Tong Tong Fair uit te stellen tot 2022…

De nieuwe regels, afgekondigd door de regering, gelden voorlopig ‘slechts’ tot 13 augustus, maar zo lang kunnen wij niet wachten op meer zekerheid. Ook onze standhouders hebben meer tijd nodig om zich goed voor te bereiden.

Zoveel artiesten verheugden zich erop voor het Pasarpubliek op te treden, en wij verheugden ons erop ze weer te horen en te zien. Zo jammer! Ook waren wij al ver gevorderd met onze tentoonstellingen.

In persoonlijke contacten en via social media, e-mail en telefoon hebben wij van zóveel bezoekers gehoord hoe zeer ze zich verheugden op de nieuwe Tong Tong. Ja, ook wij zijn heel teleurgesteld, en hopen dat u het goede gevoel kunt vasthouden tot we elkaar wel kunnen weerzien.

De bezoekers die hun kaartje voor de 62e Tong Tong Fair in 2020 hadden bewaard tot dit jaar, krijgen binnenkort bericht over de nieuwe situatie.

En als we nieuws hebben over de Tong Tong Fair in 2022, of over andere Tong-Tong-activiteiten, leest u het hier.

Blijf allemaal gezond! Tot ziens!