Let op: zaterdag 9 en zondag 10 september omleidingsroute naar Tong Tong Fair i.v.m. A12-blokkade!

Op zaterdag 9 en zondag 10 september blokkeert Extinction Rebellion de A12 (Utrechtsebaan) bij de entree van Den Haag. De Tong Tong Fair blijft wél bereikbaar per auto en OV.

Mocht u met de auto naar de Tong Tong Fair komen en via de A12/Utrechtsebaan de stad inrijden: neem afslag Voorburg en rijd via de Binckhorst en Koningstunnel naar het Malieveld.

Voor OV-reizigers: u kunt gewoon vanaf Den Haag Centraal Station naar ons toe komen lopen. Er vindt wel een support-demonstratie plaats op de Koekamp, een terrein náást het Malieveld, maar daar kunt u gewoon langslopen. Houdt u er wel rekening mee dat het drukker is dan normaal. Politie en lokale autoriteiten zullen deze vreedzame support-demonstratie in goede banen leiden.

We betreuren eventuele overlast, maar gaan er gewoon weer twee prachtige dagen van maken op de Tong Tong Fair!

Voor meer tips over de bereikbaarheid van de toegangswegen naar Den Haag zie dit NOS-bericht.

Foto: Serge Ligtenberg

Toevoeging na de eerste actiedag: wie met de auto op de A12 afslag Voorburg neemt, kan de TTF goed bereiken. Treinen waren in de ochtend voller dan normaal. Vandaag is het tot nu toe rustig bij Den Haag CS.

Bereikbaarheid van het Malieveld voor voetgangers vanaf CS was gisteren ook goed, omdat de meeste demonstranten naar de A12 gingen en slechts enkele honderden naar de steundemonstratie op de route van CS naar de TTF. We hopen op veel bezoekers op de laatste festivaldag!