Tong Tong Fair onderzoekt uitstel naar 3 t/m 13 september

De wereldwijde maatregelen die worden getroffen om het coronavirus te stoppen, treffen ook de evenementenbranche. De organisatie van de Tong Tong Fair onderzoekt de mogelijkheid om de 62e editie te verplaatsen naar de periode 3 t/m 13 september 2020.

Gezien de omvang van de Tong Tong Fair, die een zeer internationale groep deelnemers kent, is dit een complexe stap. Aan de jaarlijkse Tong Tong Fair doen honderden standhouders (food, non food), musici, theatermakers, schrijvers en wetenschappers uit binnen- en buitenland mee.

Theaterprogramma

De Tong Tong Fair heeft verscheidene theaters en een doorlopend programma met muziek, dans, kookdemonstraties, lezingen, debatten enz. Bijna 400 personen doen aan die programma’s mee. Vrijwel iedereen probeert er in september bij te zijn. De artiesten zijn blij dat de Tong Tong Fair streeft naar uitstel.

Internationale beurs

Op de Grand Pasar en in het Indonesië-Paviljoen van de Tong Tong Fair staan ca 160 standhouders, velen afkomstig uit het Zuidoost-Azië. De meesten hebben aangegeven mee te willen doen in september.

Reeds gekocht kaarten

Het blijft onzeker hoe het coronavirus zich zal ontwikkelen. De organisatie van de Tong Tong Fair hoopt op een goede afloop. Kaarten die reeds zijn aangeschaft, blijven geldig voor de 62e Tong Tong Fair.

De organisatie hoopt alle deelnemers en bezoekers te begroeten in september 2020. De 62e Tong Tong Fair stond oorspronkelijk gepland voor 28 mei t/m 7 juni 2020.