Toerisme

In het Indonesië-Paviljoen staan tientallen standhouders die speciaal voor de Tong Tong Fair vanuit Indonesië naar Nederland reizen. Het is dan ook de beste plek om je reis naar Indonesië voor te bereiden.

Het Indonesië-Paviljoen van de Tong Tong Fair is de beste plek om je reis naar Indonesië voor te bereiden!

Naar Indonesië? Bezoek het Indonesië-Paviljoen!

In het Indonesië-Paviljoen van de Tong Tong Fair proef je de sfeer van de beroemde Aziatische nightmarkets. In 2019 opent hier een nieuw podium, Pentas Wisata, met alle dagen toeristische informatie.

Toeristische informatie

In het Indonesië-Paviljoen vind je informatie over bekende bestemmingen zoals Bali en Java maar ook over kleinere eilanden zoals Gili. Op het nieuwe podium Pentas Wisata zijn dagelijks toeristische presentaties. Het dagprogramma vind je hier: www.tongtongfair.nl/pentas-wisata.

Reisbureaus

Uit Jakarta komt reisbureau Wiratama, uit Nederland touroperator Smaragd Reizen, decennialang gespecialiseerd in reizen naar Indonesië en Zuidoost- Azië. Wil je zaken doen met Indonesië? Bezoek dan de informatiestand van de ambassade van Indonesië. Access Indonesia ten slotte geeft je informatie over visa en verblijfsvergunningen.

Geheimtips

De standhouders in het Indonesië-Paviljoen komen o.a. uit Jakarta, Depok, Garut, Tangerang (West-Java), Semarang, Yogyakarta, Sleman (Midden-Java), Malang (Oost-Java), Bukittinggi (West- Sumatra) en Bali.  In 2019 presenteert de stad Jakarta zich vanwege 400 jaar Batavia/Jakarta.

Met zoveel ‘Indonesië’ op het Malieveld, is dit de beste plek om praktische adviezen en geheimtips te vragen.