De beste wensen van Team Tong Tong

 

Siem Boon: “Ik wens dat we in 2022 eindelijk weer met zijn allen de Tong Tong Fair kunnen beleven. Dat zal vast heel goed zijn voor onze gezondheid en onze weerstand!”

Linda Sellier: “Mijn kerstwens is voor iedereen een mooi en gezond 2022; een 62e TTF met veel oude -en nieuwe- standhouders; een TTF waar we weer samen kunnen genieten van de Pasargeuren, krontjongmuziek, kopen-kopen en tawarren in het Indonesië-Paviljoen!”

Arnaud Kokosky Deforchaux: “Ik hoop dat iedereen, hier en over de hele wereld, in gezondheid, ten volle kan blijven genieten van kunst en cultuur. Dat we met z’n allen beseffen hoe belangrijk dans, muziek, theater, beeldende kunst enz. is voor de gezondheid en hoe je je voelt. Op naar een mooi, creatief en artistiek 2022!”

Jessica Baro: “2021 was een rollercoaster. Een jaar waarin we onszelf steeds opnieuw moesten uitvinden. Altijd met veel veerkracht en positiviteit. En dat is wat ik iedereen voor 2022 toewens. Cheers!

Leslie Boon: “Met onze oosterse souplesse en westerse nuchterheid gaan we een goed & gezond 2022 tegemoet! Een feestelijke 62e TTF staat nog op onze gezamenlijke bucket list, dus poekoel teroes!!”

Robin Boon: “Een nieuw jaar, nieuwe kansen! We gaan er weer voor en hopen gauw de oemboel-oemboel op het Malieveld te zien wapperen. Fijne feestdagen en al het goeds voor 2022!”

Laila Tuharea: “‘Samen’ heeft nog nooit zoveel betekenis gehad als de afgelopen twee jaar. Laten we de momenten dat we samen kunnen zijn met onze dierbaren daarom koesteren. Ik wens jullie alle geluk en gezondheid voor 2022 en dat we volgend jaar samen de 62e Tong Tong Fair kunnen vieren!”

Sophie Bouwmeester: “Ik wens iedereen veel lekker eten, warmte, een boom vol lichtjes en een gelukkig nieuw jaar. Maar bovenal wens ik dat we snel weer samen kunnen zijn; met een tjendol en een paar sateetjes, gezellig bij elkaar!”