Spreekuren op de Tong Tong Fair

Op de Tong Tong Fair zijn verschillende spreekuren te bezoeken. In de eerste plaats het overvolle spreekuur-aanbod van de gezamenlijke stand van de Indische Genealogische Vereniging (IGV) en CBG|Centrum voor familiegeschiedenis: kijk hier voor het spreekuurrooster. Voor alle vragen over Indische stambomen!

Sabine Bolk houdt ook een aantal keren spreekuur, voor wie meer wil weten over zijn nieuwe of oude/antieke batik. Zij wordt soms vergezeld door een tweede expert. Eenmaal houdt zij spreekuur met Dido Michielsen met wie zij een project gestart is over de betekenis van de witte kebaya. Lees hier meer over deze spreekuren.

Het witte kebaya-project wordt mede mogelijk gemaakt door de subsidieregeling Houd je erfgoed levend van het vfonds, voor Indisch en Moluks erfgoed. Dunja Colman en Merel Verburgt van vfonds houden ook spreekuur op de Tong Tong Fair, voor wie meer wil weten over de mogelijkheden. De regeling opent nu ook voor individuen, dus niet alleen voor stichtingen en verenigingen, en het vfonds helpt ook bij het doen van de aanvraag. Dunja en Merel zijn woensdag 6 september aanwezig van 14 tot 15 uur en van 17 tot 18 uur: in de stand van Stichting Tong Tong tegenover Studio Tong Tong, in de Entree.